top of page

ART BY MARLENE

CC616072-EE03-4ED4-B8CF-BF1994ABAD43.png
Recent Posts

Make your own stamp - cheap and easy!

Make your own stamp - cheap and easy!

Maak je eigen stempel - super makkelijk en goedkoop!

Over here in Holland we have a very cheap store called the "action"....(a bit like the dollar store.) At the moment you can buy this package of 6(A4size) foam "pages" for very cheap. What isso nice about this is, thatthere is 2 pages in that is textured!! I used this textured pages to make my first stamps.{could also be combined with your gelli plate} Take a wooden block , (I used a 10 x10 cm block)cut the textured foam plate to size and paste it on the wooden block with some "Bison" universal glue.

Op dit moment zijn er paketten van 6 foamvellen te koop bij de "action", deze zijn geweldig bij het maken van goedkoop en makkelijke stempels.....{en trouwens geweldig te combimneren met de gelli plate.} In deze pakket zitten ook 2 foamvellen met relief, top voor stempels. Neem een blokje hout(zelf heb ik een van 10 x 10cm gebruikt), snij je foamvel op maat en plak het op je hout met "bison" universeel lijm.

It is really every bit as easy as it looks!!

Zo eenvoudig en snel is het ook echt!

For the next stamp....you need one of the this foamplates, a small wooden spool/bobin and a stans(hope that, this is what they call it in english!!). I used a heart stans. Just stans out the little heart and stick it onto the end of the bobin. It is as easy as pie!

Voor de volgende stempel heb jij, (dunne)gewone foamvellen voor nodig, een houten klosje en een stans. Ik heb voor een hartjes stans gekozen. Stans je hartje uit, plak hem op de eind van de houten klosje en klaar is keez! Een makkie toch?

Hope you enjoyed this mini tutorial!! At least it keeps me from the street! Whahahaha

Hoop dat jullie heb genoten......gelukkig houd het mij ten minste van de straat! Hi-hi-hi!

Follow Me
  • Facebook - Black Circle
bottom of page